Blog | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Blog

U toku je sezona

Čet, 2018-02-01 15:28 - magacin

U toku je sezona zimskih godišnjih odmora.Mnogim vlasnicima pasa javlja se dilema,kome ostaviti kućnog ljubimca? Roditeljima,prijateljima ili ga poveriti pansionu za pse. Mnogi se osećaju nelagodno pri po,isli rastanka sa svojom meyimcem,te odlučuju da ga povedu na odmor sa sobom.Zimi se opredeljujemo za dva po pravilu veoma različita tipa destiacija.

10 stvari koje niste možda znali o macama!

Sre, 2017-12-20 11:20 - ildiko

evo par zanimljivosti o macama koje možda niste znali
1. Mačke su najpopularnije u SAD. Po poslednjoj statistici 88 miliona mačaka i 74 miliona psa boravi u ovoj državi,pored svojih sretnih vlasnika.
2. Mogu da prežive pad sa čak 32 m visine.
3.20 mišića je potrebno da bi im se uvo pomeralo. (ljudima je potrebno samo šest).
4, 70 % svog života,prespavaju.
5.Aljaska ima jedan gradić koji se zove Talkeetna u kome je gradonačelnik jedna mačka po imenu Stubbs.
6. Meksiko je imao mačku kao kandidata za gradonačelnika.

Život na lancu

Pet, 2016-08-26 11:44 - vladimir.studio...

Moje ime je Džeki i imam tri godine. Živim u zabačenom delu dvorišta svog vlasnika, na, za mene, isuviše kratkom lancu. Imam izvrnuto, staro, metalno bure za kuću i veliku izlupanu šerpu za vodu. Hranu jedem sa zemlje.

Buve i krpelji- kako ih se rešiti?

Uto, 2016-05-24 14:58 - biljana.studiop...

Sa dolaskom toplog i sunčanog vremena, iz trave vrebaju one male bubice koje našim ljubimcima kvare zabavu, a nama zadaju glavobolje. Osim što su krajnje neprijatni za naše ljubimce jer svrbe i grizu, buve i krpelji mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme.Prenosioci su raznih zaraznih bolesti kod pasa i mačaka, uključujući infektivnu anemiju, bakterijske infekcije i  parazite, poput pljosnatog crva. Stalno češanje ljubimca, koje je uzrokovano ujedom buve, može dovesti do pojave kožnih problema, ili čak i gubitka dlake.

Stravičan slučaj hordašenja u Subotici (VIDEO)

Čet, 2016-03-24 09:28 - biljana.studiop...

Volonterke udruženja zaštita za životinje Anima Subotica, doživele su stravičan šok kada su po prijavi otišle da spasu deset životinja. 2 psa i 8 mačaka živele su u nehumanim uslovima. U potpunom mraku i kavezima koji su premali za njih, u kojima nisu mogli ni da ustanu na noge. Živele su u svojem izmetu, mokraći i tamo jeli godinama. Ne možemo da zamislimo kakav je ovo bio život za njih. 

Stranice