Blog | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Blog

Život na lancu

Pet, 2016-08-26 11:44 - vladimir.studio...

Moje ime je Džeki i imam tri godine. Živim u zabačenom delu dvorišta svog vlasnika, na, za mene, isuviše kratkom lancu. Imam izvrnuto, staro, metalno bure za kuću i veliku izlupanu šerpu za vodu. Hranu jedem sa zemlje.

Buve i krpelji- kako ih se rešiti?

Uto, 2016-05-24 14:58 - biljana.studiop...

Sa dolaskom toplog i sunčanog vremena, iz trave vrebaju one male bubice koje našim ljubimcima kvare zabavu, a nama zadaju glavobolje. Osim što su krajnje neprijatni za naše ljubimce jer svrbe i grizu, buve i krpelji mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme.Prenosioci su raznih zaraznih bolesti kod pasa i mačaka, uključujući infektivnu anemiju, bakterijske infekcije i  parazite, poput pljosnatog crva. Stalno češanje ljubimca, koje je uzrokovano ujedom buve, može dovesti do pojave kožnih problema, ili čak i gubitka dlake.

Stravičan slučaj hordašenja u Subotici (VIDEO)

Čet, 2016-03-24 09:28 - biljana.studiop...

Volonterke udruženja zaštita za životinje Anima Subotica, doživele su stravičan šok kada su po prijavi otišle da spasu deset životinja. 2 psa i 8 mačaka živele su u nehumanim uslovima. U potpunom mraku i kavezima koji su premali za njih, u kojima nisu mogli ni da ustanu na noge. Živele su u svojem izmetu, mokraći i tamo jeli godinama. Ne možemo da zamislimo kakav je ovo bio život za njih. 

U stanu držala preko 50 pasa?! (FOTO)

Uto, 2016-03-01 14:56 - biljana.studiop...

Kada je u nedelju komunalna policija došla na vrata stana gospođe J.V. koja živi u Jagodini, kako bi joj oduzeli 50 pasa koje čuva u istom tom stanu, bili su šokirani prizorom koji ih je dočekao. Kako prenose stanari zgrade, iz stana se godinama taložio i širio smrad , krici pasa i deranje vlasnice. I do sada je u par navrata policija zajedno sa komunalnom inspekcijom odnosila pse iz tog stana, ali ih je J.V. uvek vraćala ili skupljala sa ulice. Policija je podnela prekršajne prijave protiv dotične radi remećenja javnog reda i mira, i vršenja nasilja nad drugim licima.

Stranice