Blog | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Blog

Sta sve treba znati o tigricama.

Sre, 2018-11-14 13:08 - magacin

Tigrica spada u grupu najpopularnijih kućnih ljubimaca. Ovi veoma česti kućni ljubimci potiču iz  Australije. Danas žive u unutrašnjosti kontinenta u velikim jatima u šupljinama drveća. Najčešće su zelene boje. Imaju žućkastu glavu i po tri crne šare sa svake strane vrata. Krila su prošarana crnim prugama i podsećaju na šare tigra, po čemu je tigrica i dobila naziv. Osim zelene, tigrice mogu biti i u drugim bojama kao što su plava, siva, bela i žuta, ali je to rezultat mnogobrojnih ukrštanja. Ponašanje Tigrice su vrlo društveni kućni ljubimci i vole da žive u paru.

Pas kao novi član porodice.

Pon, 2018-05-21 11:30 - ildiko

Pre nego  dovedete štene u njegov novi dom, pripremite sve  što je neophodno. Prvih nekoliko meseci u životu Vašeg ljubimca  su najvažniji za uspostavljanje kvalitetnog odnosa sa novom porodicom. Potrebno je da budete dosledni i čvrsti, a u isto vreme da  mu pružite siguran i sretan dom.
Kako izabrati ime?

Ogrlice protiv buva i krpelja.

Pon, 2018-03-05 09:57 - ildiko

Uskoro nam stize proleće i lepo vreme. Pored lepših uslova za šetnju,kreću i noćne more za vlasnike kuca i maca. Kako zaštiti svog ljubimca na pravi način. Daćemo vam kratak opis nekih preparata i ogrlica,kako bi što lakše našli rešenje za zaštitu. Nemojte da zaboravite da nijedan preparat nije stopostotna zaštita i da pored korišćenja istih uvek pregledajte vaše ljubimce posle šetnje.

ŠAMPONI,SPRAY I LOSIONI.
 

U toku je sezona

Čet, 2018-02-01 15:28 - magacin

U toku je sezona zimskih godišnjih odmora.Mnogim vlasnicima pasa javlja se dilema,kome ostaviti kućnog ljubimca? Roditeljima,prijateljima ili ga poveriti pansionu za pse. Mnogi se osećaju nelagodno pri po,isli rastanka sa svojom meyimcem,te odlučuju da ga povedu na odmor sa sobom.Zimi se opredeljujemo za dva po pravilu veoma različita tipa destiacija.

10 stvari koje niste možda znali o macama!

Sre, 2017-12-20 11:20 - ildiko

evo par zanimljivosti o macama koje možda niste znali
1. Mačke su najpopularnije u SAD. Po poslednjoj statistici 88 miliona mačaka i 74 miliona psa boravi u ovoj državi,pored svojih sretnih vlasnika.
2. Mogu da prežive pad sa čak 32 m visine.
3.20 mišića je potrebno da bi im se uvo pomeralo. (ljudima je potrebno samo šest).
4, 70 % svog života,prespavaju.
5.Aljaska ima jedan gradić koji se zove Talkeetna u kome je gradonačelnik jedna mačka po imenu Stubbs.
6. Meksiko je imao mačku kao kandidata za gradonačelnika.

Život na lancu

Pet, 2016-08-26 11:44 - vladimir.studio...

Moje ime je Džeki i imam tri godine. Živim u zabačenom delu dvorišta svog vlasnika, na, za mene, isuviše kratkom lancu. Imam izvrnuto, staro, metalno bure za kuću i veliku izlupanu šerpu za vodu. Hranu jedem sa zemlje.

Stranice