O nama | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce

O nama

Znamo da Vaši kućni ljubimci nisu samo to, oni su i članovi Vaših porodica, verni prijatelji i životni saputnici i zato smo samo zbog njih otvorili Pet box - veselo carstvo životinja.

Pet box je specijalizovani web shop za kućne ljubimce. Bilo da kupujete za svog ljubimca ili za potrebe odgajivačnice, azila ili pansiona u našem ogromnom asortimanu pronaćićete veliki izbor hrane, poslastica, odeće, sredstava za higijenu i drugih potrebština koje će učini život Vašeg ljubimca još udobnijim.

Za Vaše ljubimce smo odabrali samo najboje, a potvrdu kvaliteta brendova Trixie, Royal Canin, Happy Dog, Farmina i mnogih drugih, dobili smo od ljubimaca širom sveta. Naša maskota - Petko, biće tu da Vam pomogne da se orijentišete na sajtu i da Vam kupovinu učini zanimljivijom.

Ako želite da o Vašim ljubimcima vode računa istinski ljubitelji i poznavaoci životinja, odabrali ste pravo mesto za kupovinu!

PetBox Vam osim širokog asortimana proizvoda, pruža i stručne savete o zdravlju, ishrani, odgoju i nezi Vaših ljubimaca, kroz rubriku Pitajte veterinara i Blog.