O nama | PetBox - oprema za kućne ljubimce, pet shop Skip to main content

O nama

Znamo da vaši kućni ljubimci nisu samo to, oni su i članovi Vaših porodica, verni prijatelji i životni saputnici i zato smo samo zbog njih otvorili Pet box - veselo carstvo životinja.

Pet box je specijalizovani web shop za kućne ljubimce. Bilo da kupujete za svog ljubimca ili za potrebe odgajivačnice, azila ili pansiona u našem ogromnom asortimanu pronaći ćete veliki izbor hrane, poslastica, odeće, sredstava za higijenu i drugih potrebština koje će učini život vašeg ljubimca još udobnijim.

Za vaše ljubimce smo odabrali samo najboje, a potvrdu kvaliteta brendova Trixie, Royal Canin, Happy Dog, Farmina i mnogih drugih, dobili smo od ljubimaca širom sveta. Naša maskota - Petko, biće tu da Vam pomogne da se orijentišete na sajtu i da Vam kupovinu učini zanimljivijom.

Za dodatna pitanja, pišite nam na info@petbox.rs ili nas pozovite na 069/504-47-50.

Petko

Ako želite da o vašim ljubimcima vode računa istinski ljubitelji i poznavaoci životinja, odabrali ste pravo mesto za kupovinu!

PetBox vam osim širokog asortimana proizvoda, pruža i stručne savete o zdravlju, ishrani, odgoju i nezi vaših ljubimaca, kroz rubriku  Blog.