Zanimljivosti | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Zanimljivosti

Otvoren prvi park za pse u Novom Sadu

Čet, 2015-10-29 10:35 - biljana.studiop...

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i Aleksandar Bogdanović, direktor JKP "Gradsko zelenilo" obišli su završetak radova na uređenju i izgradnji prvog parka za pse u Novom Sadu, i Vojvodini.

U Novom Naselju, na uglu ulica Bate Brkića i i Seljačkih buna prostire se park na 4000 kvadratnih metara opremljen mobilijarom za istrčavanje pasa.

26. avgust Dan PASA!

Sre, 2015-08-26 15:05 - biljana.studiop...

Neslužbeni DAN PASA se prema ideji Colleen Paige od 2004. godine obeležava svakog 26. avgusta, sa ciljem podsticanja na bolju brigu o čovekovom najboljem prijatelju i podizanju svesti o tome koliko psi mogu biti vredni u čovekovom životu.

Prvi susret bebe i mačke (VIDEO)

Uto, 2015-08-25 15:03 - biljana.studiop...

Korisnik popularnog You Tube-a, pod nikom „Merkley Family“, neretko postavlja snimke svoje bebe u različitim kućnim situacijama. Međutim, oni prethodni broje „samo“ nekoliko hiljada. Kažemo SAMO, jer ovaj susret bebe i mačke najnoviji video porodice Merkley je iznova i iznova pregledavan i to skoro 3 miliona puta.

Kengur koji će Vas raznežiti (FOTO)

Sre, 2015-08-12 10:02 - biljana.studiop...

Kengur siroče koji se ne odvaja od svog plišanog medveda, možemo slobodno da kažemo da je nešto najslađe što smo videli do sada.

Korisnik Tvitera Tim Beshara je postavio na svoj Tviter profil sliku koja je za kratko vreme prikupila preko milion lajkova. Tim je bio iznenađen reakcijom koja je izazvala fotografija i brojem lajkova.

Nauka objasnila, zašto su psi toliko srećni kad nas vide

Sre, 2015-08-05 12:16 - biljana.studiop...

Ukoliko imate psa, verovatno ste upoznati sa tim da pas ne zna šta će od sreće kada dođete kući. On će Vas polizati po licu, oboriti na pod, zalajati i pogledom poručiti "Gde si bio ceo dan? Baš si mi neodstajao." Ali u čemu je caka zašto je Vaš ljubimac toliko srećan kad Vas vidi?

Stranice