Petbox.rs - Affiliate partnerstvo (program zarade) | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Petbox.rs - Affiliate partnerstvo (program zarade)

Generalno

Affiliate program zarade na Petbox-u Vam omogućava da zaradite tako što postavite naš baner na svoj sajt.

Koliko mogu da zaradim?

Kada posetioc dođe na Vaš sajt i klikne na Petbox.rs baner on tada dolazi kod nas na sajt. Ako se odluči za kupovinu i porudžbina bude realizovana do kraja, Vi zarađujete 10% od ostvarenog prometa te osobe.

Kako postati affiliate partner?

Potrebno je da se registrujete na sajt, zatim da nas kontaktirate putem telefona ili e-mail-a, predstavite se i napišete nam adresu svog sajta na koji biste želeli da postavite baner. Nakon toga Vas mi obeležavamo da ste u affliliate programu i možete početi sa korišćenjem sistema.

Kada uđete u sekciju "Moj nalog" videćete link "Affiliate Centar" ovde su parametri, porudžbine, klikovi i kompletna statistika koja je vezana za Vaše affiliate partnerstvo.

Kontakt telefon: 062/626-787

Email: info@petbox.rs

 

Detalji

Affiliate sistem radi na principu "kolačića" (cookies). Svaki cookie traje 3 meseca. To u prevodu znači da ako neko klikne na baner i ništa ne kupi tog prvog dana, ali posle recimo 2 meseca ponovo poseti Petbox.rs sa istog računara i naruči proizvode, Vi dobijate svoju zaradu.

Saveti

Pripremili smo standardne veličine banera za Vaše sajtove, ali i pored njih slobodno možete da zatražite od nas i neke druge veličine.

Ako se vaš sajt bavi konkretno nekom vrstom životinja ili imate recimo sekciju - pod forum za određenu rasu, slobodno nam se javite ili sami napravite baner za ciljani proizvod. Preuzmite logo prodavnice

Takođe Vam savetujemo da ako koristite naše gotove banere, linkujte ih sa našeg sajta jer ćemo ih mi menjati periodično u zavisnosti od akcija, sezone ili trenutne rasprodaje. Tako će se naš baner na Vašem sajtu automatski obnoviti i dobijate veću šansu da posetioci kupuju jer baner neće biti uvek isti.

 

Kontakt telefon: 062/626-787

Email: info@petbox.rs

Isplata

Isplata se vrši na zarađenih 3.000,00 din. Ukoliko iz nekog razloga želite da prekinete saradnju, skinite naš baner i uplatićemo Vam iznos koji ste do tada zaradili.

Zašto bi kupci kupovali baš kod nas?

Zbog sistema bodovanja. Ako se kupac prijavi na našu mejling listu automatski ulazi u klub potrošača Petbox-a. Kupujući proizvode sakuplja bodove i time obezbeđuje dodatni popust pri naručivanju. Detalje o sistemuu bodovanja možete pročitati ovde.