PREMIL - u PetBox-u | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

PREMIL - u PetBox-u

Uto, 2016-01-19 13:09 - blazenka.studio...

Poštovani kupci, kako bismo odgovorili svim Vašim zahtevima i potrebama, i kako bismo Vam obezbedili proizvode što boljeg kvaliteta po najpovoljnijim cenama, nastavljamo sa širenjem našeg asortimana. Od sada u PetBox-u možete pronaći asortiman domaćeg proizvođača hrane za kućne ljubimce - Premil.

Istakli bismo liniju hrane za pse, u sklopu koje možete pronaći: 
Premil takođe nudi i hranu za mačke koja se odlikuje optimalnom ph vrednošću 6,5 koja što eliminiše mogućnost pojave kamenca u mokraćnim kanalima. Pored toga, ova hrana Je izuzetnog ukusa i svarljivosti, zadovoljava sve prehrambene potrebe i garantuje dobru kondiciju i sjajnu dlaku.
 
Evo šta Premil kaže o sebi:
 
"PREMIL" D.O.O. osnovan je 1995. godine i već 17 godina bavi se proizvodnjom hrane za kućne ljubimce, posebno pse i mačke. U proizvodnom programu hrane za pse ima 6 proizvoda i to za aktivne te hiperaktivne pse, štenad, normalno aktivne, starije pse i skotne kuje.
Od svog nastanka Premil je bio svestan da se pozicija na tržištu stiče samo ozbiljnim radom i kvalitetnim proizvodima, te se zato i danas oslanja na proverene dugogodišnje dobavljače, najkvalitetnije sirovine i isključivo prirodne sastojke. Medju prvima u (ovoj oblasti) su završili postupak uvođenja standarda ISO 9001 i HACCP, te se sertifikovali od strane Quality Austria još 2008. godine.
 
Tokom svih ovih godina najveća pažnja posvećena je kvalitetu proizvoda na čemu radi tim sastavljen od vrhunskih tehnologa, veterinara i odgajivača. Kao dokaz kvaliteta proizvoda mogu navesti i snabdevanje dela žandarmerije, a kao potvrdu, mnogobrojna priznanja i povelje od kojih ćemo izdvojiti POVELJU REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE POŽAREVAC za ostvarene rezultate u privredjivanju u 2005., kao i ZLATNU MEDALJU NOVOSADSKOG SAJMA 2006. za kvalitet proizvoda. Premil je dobitnik i priznanja KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ za brend koju dodeljuje Privredna komora Srbije. U izuzetno jakoj konkurenciji od preko 500 prijavljenih malih i srednjih preduzeća Srbije, a u organizaciji Pro Credit banke, Premil je proglašen za PRO BIZNIS LIDERA medju malim preduzećima.
 
Uz devizu MAKSIMALAN KVALITET, MINIMALNA CENA, a zahvaljujući ozbiljnom i posvećenom pristupu poslu, stekli su neophodno poštovanje kupaca koje je omogućilo opstanak i širenje prodajne mreže na tržištima gde su zastupljeni svi svetski poznati i priznati proizvodjači.