Održana izložba mešanaca i pasa bez pedigrea | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Održana izložba mešanaca i pasa bez pedigrea

Pon, 2013-05-06 14:48 - blazenka.studio...

Kao što smo i najavili, 4. maja na Ergeli Kelebija, u sklopu velike međunarodne izložbe CACIB po prvi put održana je izložba mešanaca i pasa bez pedigrea.
Iza organizacije izložbe stalo je Društvo za zaštitu životinja Azil Alex iz Subotice a prodavnica Petbox.rs podržala je izložbu i obezbedila lepe nagrade za pobednike.

 

 

 

 

 

Na izložbi su dodeljene titule Najveća Maza, Najveći Šarmer/ka Najpas izložbe. Maksimalna šarolikost pasa najsimatičnijih kombinacija boje, veličine, dužine dlake bila je dokaz uspešnosti izložbe. Cilj je definitivno postignut - pokazati da svaki pas ima individualnu vrednost, i da su svi oni naši pravi prijatelji bez obzira na poreklo i papire koje poseduju. Kuce koje ne znaju za papire i standarde itekako su ponosno prošetale ringom i pomalo bacile u zasenak centralnu manifestaciju - CACIB.

 

 

Azilu Alex čestitamo na besprekornoj organizaciji, svim učesnicima zahvaljujemo na velikom odzivu i podršci, a nama je bila čast i zadovoljstvo biti sponzor ovog zaista sjajnog i nezaboravnog druženja!