Ko je veća faca: kuca ili maca? | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Ko je veća faca: kuca ili maca?

Pon, 2016-03-07 14:56 - vladimir.studio...

-Tema konkursa: I ja volim lepo vreme!

- Pravo učešća: samo kuce i mace :)

U susret proleću, organizujemo foto konkurs na temu  “I ja volim proleće!”  Kada se Vaši ljubimci obraduju suncu i lepom vremenu i izađu da se igraju, šetaju, trče ili jednostavno, samo da se ispruže na sunčanoj strani dvorišta ili terase-slikajte ih! Uhvatite taj trenutak dok ljubimci uživaju na prvom prolećnom suncu i podelite ih sa nama. Pozovite prijatelje da glasaju za svog favorita i da mu tako pomognu da osvoji neku od vrednih nagrada.

Glasanje će se vršiti putem komenatara, dakle u komentar slike za koju želite da glasate upišite “glasam” ili bilo koji drugi komentar podrške :)

Komentari sa lažnih profila neće biti uvaženi.

Konkurs traje do 31. marta.  Dva ljubimca (jedan kuca i jedna maca) koja budu imala najviše glasova ulaze u najuži izbor, odnos glasova među njima odlučiće da li je veća faca kuca ili maca.

Slike ljubimaca nam šaljite u inbox naše facebook stranice Petbox, putem emaila info@petbox.rs ili ih stavite na zid naše facebook stranice. Biće napravljen poseban album za glasanje u koji će naknadno biti dodate sve fotografije koje dobijemo. Uz fotografiju obavezno napišite ime Vašeg ljubimca.

Možete poslati po jednu sliku za svakog ljubimca, ali bez zajedničkih fotografija kuca i maca, jer, ovo je takmičenje među ovim “ljutim suparnicima”. Na našem sajtu i facebook stanici biće napravljen album sa svim slikama koje nam pošaljete.

Spremili smo zanimljive nagrade za naj face. U pitanju je vredna oprema za kuce i maca a konkretnu nagradu odrediće vrsta i veličina Vašeg ljubimca. U svakom slučaju tu će se naći nešto od povodaca, krevetića, činija, hrane i drugi što su potrebni Vašem ljubimcu u vrednosti od 3000 dinara.

Konkurs i rezultate konkursa možete pratiti na našoj fb stranici i sajtu. Očekujemo puno simpatičnih fotografija i nadamo se da ćemo videti kako  baš Vaša kuca ili maca uživa na suncu!

Srećno!!!