Budi odgovoran vlasnik - počisti za svojim ljubimcem | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Budi odgovoran vlasnik - počisti za svojim ljubimcem

Čet, 2013-05-16 11:03 - blazenka.studio...

Da li ste se nekada neprijatno iznenadili kada ste na ulici ugazili u "zamku" koju je postavio nečiji kućni ljubimac? Da li Vas je to podstaklo da čistite za svojim ljubimcem? U nadi da upravo to i radite prilikom svakodnevne šetnje, organizovali smo akciju - Budi odgovoran vlasnik - počisti za svojim ljubimcem.

Ovom akcijom želimo da skrenemo pažnju vlasnicima, pre svega pasa, da uz vrlo malo truda, uz praktičan dodatak pri šetnji, mogu očuvati okolinu čistom i prijatnom i uživati u šetnji sa svojim četvoronožnim prijatljima. Dajmo pozitivan primer drugima, počistimo za svojim ljubimcima.
 

 

U okviru akcije, Petbox svojim kupcima poklanja:

  • za potrošenih 1000 dinara na proizvode iz kategorije Oprema za šetnju - set DRŽAČ ZA KESICE ZA IZMET + 2X20 KESICA,
  • za potrošenih 600 dinara za proizvode iz iste kategorije - pakovanje kesica.
 
Takođe, pozivamo Vas da nam pošaljete fotografije iz šetnje sa svojim ljubimcem na kojima se vidi da kod sebe imate opremu za čišćenje (kesice, torbicu ili sl.), i svake nedelje odabraćemo vlasnika koji će na poklon dobiti pakovanje vrećica.
 
Ovom prilikom prilažemo i edukativni video na temu kako počistiti za svojim ljubimcem u nadi da ćete isti podeliti sa svojim prijateljima u akciji širenja svesti o ovom pitanju:
 

 
 
Radi motivacije evo nekih podataka koji se odnose na Beograd:*
 
* 6 parkova za pse ima u Beogradu 
* 100 dogipot kanti za pse postoji u centru 
* 200 dogipot kandi postoji u gradu 
* 2.500 dinara je kazna za vlasnike pasa 
* 100.000 vlasničkih pasa živi u Beogradu
 
 
JEDNA KAZNA!?
 
NAŽALOST, od kada postoji Komunalna policija napisana je samo jedna kazna vlasniku koji nije pokupio izmet svog psa. U isto vreme napisano je desetine kazni za vlasnike koji šetaju pse bez povoca u nedozvoljeno vreme i na javnim površinama. Problem komunalnih policajaca je što moraju da vlasnika "uhvate na delu", a Beograđani su perfidni, pa kada vide policajca u uniformi - sagnu se.
 
 
GRAĐANI KRADU KESE IZ KANTI...
 
UPRKOS tome što je iz budžeta opštine Stari grad izdvojeno 2,6 miliona dinara za postavljanje 100 dogipot kanti i njihovo redovno opremanje kesama, obesni stanovnici ove opštine kradu pakete kesa!
Radnici "Zelenila" primetili su da kese nestaju već pola sata po njihovom postavljanju, a u neformalnom razgovoru sa sugrađankama doznali su da ih koriste za - zamrzivač!
 
*Izvor: www.novosti.rs