Novosti kućni ljubimci | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Novosti kućni ljubimci

FURminator u Petbox-u

Sre, 2016-04-20 11:44 - biljana.studiop...

Volite svoje ljubimce, ali ne i linjanje? Baš zato su FURminator češagije izmišljene.

Linjanje je prirodno i ne postoji ni jedan način da se spreči, ali može da se smanji na minimum. Mnogo bolji način od konstantnog usisavanja, otresanja dlaka sa nameštaja i odeće, čišćenje sedišta u kolima.

Ko je veća faca: kuca ili maca?

Pon, 2016-03-07 14:56 - vladimir.studio...

-Tema konkursa: I ja volim lepo vreme!

- Pravo učešća: samo kuce i mace :)

U susret proleću, organizujemo foto konkurs na temu  “I ja volim proleće!”  Kada se Vaši ljubimci obraduju suncu i lepom vremenu i izađu da se igraju, šetaju, trče ili jednostavno, samo da se ispruže na sunčanoj strani dvorišta ili terase-slikajte ih! Uhvatite taj trenutak dok ljubimci uživaju na prvom prolećnom suncu i podelite ih sa nama. Pozovite prijatelje da glasaju za svog favorita i da mu tako pomognu da osvoji neku od vrednih nagrada.

PREMIL - u PetBox-u

Uto, 2016-01-19 13:09 - blazenka.studio...

Poštovani kupci, kako bismo odgovorili svim Vašim zahtevima i potrebama, i kako bismo Vam obezbedili proizvode što boljeg kvaliteta po najpovoljnijim cenama, nastavljamo sa širenjem našeg asortimana. Od sada u PetBox-u možete pronaći asortiman domaćeg proizvođača hrane za kućne ljubimce - Premil.

Nova Hrana Za Vaše Ljubimce

Čet, 2015-07-16 10:32 - biljana.studiop...

Poštovani kupci, kako bismo izašli u susret svim našim mušterijama, proširili smo asortiman sa još jednom idealnom hranom za Vaše pse i mačke. U naš asortiman stigla je i Panzi hrana, po veoma povoljnim i pristupačnim cenama za sve Vas, koju od sada možete pronaći na Vašem PetBox sajtu.

Petbox Vam poklanja

Čet, 2015-06-25 11:28 - blazenka.studio...

Dragi naši kupci,
Od danas, do 15. jula Petbox Vam uz kupovinu bilo kojih proizvoda iz kategorije oprema za pse preko 2000 RSD, poklanja flašicu sa posudom za poneti. Plastična flašica za vodu je idalna za putovanja i šetnje. Jednostavno se koristi, samo rasklopite flašicu i uklonite stoper. Flašica je 250 ml, idealna za vrele dane koji dolaze.

Petbox podrška projektu "Žuti pas"

Sre, 2014-03-12 12:37 - blazenka.studio...

Petbox je u svoju ponudu uvrstio žute marame za pse po simboličnim cenama. Ove marame nisu samo modni dodatak za Vašeg mezimca već imaju i praktičnu stranu - signalizaciju da Vašem psu ne treba da prilazi bilo ko.

"Žuti pas" je međunarodni projekat za zaštitu osetljivih pasa, ali i onih koji im prilaze. Projekat je aktivan u zemljama Evrope, a i u Srbiji počinje njegovo sprovođenje u delo

Stranice