Matisse pašteta za mačke - 400 g | Mokra hrana za mačke, Hrana i poslastice za mačke, Mačke | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce

Matisse pašteta za mačke - 400 g

Opis: 

Farmina Matisse je Pate asortiman nudi Vašim mačkama zdrava i ukusna jela u kojima će mace halapljivo uživati. Ova kompletna hrana za odrasle mačke sadrži vitamin A, D3 i E, kao i taurin bi osigurali zdravlje mokraće funkcije. Mačkama treba davati kombinaciju suve i mokre hrane kako bi se osigurala dovoljna količina tečnosti u ishrani. Farmina je Matisse Pate sadrži 82% vlage, 7,5% belančevina, 0,5% sirovih vlakana i 5% sirovih ulja i masti.
Hranjenje: Hrana za odrasle mačke od oko 3-5 kg težine -  1 konzervu dnevno. Možete podeliti količinu na dva obroka dnevno. Nakon otvaranja, prespite preostalu količinu u plastičnu posudu. Pokrijte i odložite u frižider za kasniju upotrebu. Kombinujte paštete s Farmina Matisse Piletina i riža ili Farmina Matisse losos i tuna suvom hranom za odrasle mačke.
 
Ukusi: zečetina, piletina, teletina, losos
Sastojci: Meso i životinjski derivati ​​(4%), jaja i derivati, minerali, ksiloze 0,15%. (Dodaci po kg) prehrambenih aditiva: vitamin 1000IU, vitamin D3 110IU, vitamin E 11 mg, Taurin 490mg, bakar sulfat pentahidrata 4,8 mg (1.2 mg Cu).
Pakovanja: 400g

Na akciji
petbox.rs Akcija

Pedigree junior konzerve 400 grama

Pedigree junior konzerve sa ukusom piletine.

189 RSD
petbox.rs Akcija
Auron jakna za pse

Auron jakna za pse

  • Sa mekom filc postavom i punjenjem
2.400 RSD
petbox.rs Akcija
Auron jakna za pse

Auron jakna za pse

  • Sa mekom filc postavom i punjenjem
2.400 RSD