Korisnički bodovi - sistem bodovanja | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Korisnički bodovi - sistem bodovanja

Korisnički bodovi su naš način da se odužimo za Vašu vernost!

Registracijom na www.petbox.rs i prijavom na Petbox mejling listu automatski ulazite u sistem bodovanja. Da biste učestvovali i sakupljali bodove morate se prijaviti na našu mejling listu jer samo na taj način ćete biti obaveštavani o toku Vašeg napretka i ostvarenim bodovima, ali i ostvariti pravo na posebne pogodnosti i poklone. Sa registracijom i prijavom na mejling listu prihvatate dole navedene uslove učešća u sistemu bodovanja.

Sakupljanjem korisničkih bodova stičete mnoštvo pogodnosti:
Prilikom svake kupovine ostvarujete bodove koji iznose 2 do 8% od vrednosti realizovane kupovine (bodovi se ne obračunavaju na iznos ukalkulisanih troškova isporuke).
Bodove možete sakupljati i iskoristiti za kupovinu proizvoda iz naše ponude (u vidu popusta u vrednosti ostvarenih bodova)
Korisnici bodova zavisno od titule ostvaruju dodatne pogodnosti u obliku dodatnih bodova i unikatnih poklona.
 

O bodovima

Bodovi se dobijaju prilikom svake realizovane kupovine i na prvom nivou iznose 2% od vrednosti realizovane kupovine. Bodovanje se vrši obračunom procenta od iznosa svake kupovine i automatski se upisuju kao ostvareni bodovi po realizaciji svake porudžbine. Pored osnovnih bodova postoji mogućnost ostvarenja i dodatnih bodova za koje je potrebno dostići određen nivo.

Informacije o skupljenim bodovima u svakom trenutku možete pogledati svom nalogu. Prilikom kupovine imaš mogućnost da iskoristiš prethodno sakupljene bodove, koje će sistem obračunati u vidu odobrenog popusta.

Vrednost bodova: 1 bod = 1 dinar

Bodovi se obračunavaju samo na iznos realizovane porudžbine i to u visini kupljene robe bez troškova dostave. Bodovi se ne obračunavaju na vrednost troškova dostave, a u vezi sa tim se ne mogu ni upotrebiti za smanjnje istih.

Bodovi nemaju rok važnosti i mogu se upotrebiti bilo kada prilikom poručivanja robe preko sajta. Ovako ostvareni bodovi se mogu iskoristiti isključivo kao popust pri kupovini i ne mogu se unovčiti. Takođe, ne mogu se prenositi na drugog člana niti se mogu iskoristiti tuđi bodovi.

Titule u sistemu bodovanja:

Titula Uslovi Procenat za bodovanje
A B C
Kupac početnik Prijava na mailing listu 0-5 realizovanih kupovina 0-20.000 dinara utrošenog novca 2%
Bronzani kupac Prijava na mailing listu 6-10 realizovanih kupovina 20.001-50.000 dinara utrošenog novca 4%
Srebrni kupac Prijava na mailing listu 11-15 realizovanih kupovina 50.001-80.000 dinara utrošenog novca 6%
Zlatni kupac Prijava na mailing listu 16 i više realizovanih kupovina 80.001 i više dinara utrošenog novca 8%

 

Napomena: Obavezan uslov za ulazak u sistem bodovanja je prijava na mejling listu odnosno ostvariti uslov A. Za dostizanje određene titule pored ostvarenog uslova A po izboru se možete opredeliti za uslov B ili C. Znači možete svoje titule razvijati na osnovu broja realizovanih porudžbina ili prema vrednosti utrošenog novca.

 

Kupac početnik:

Kada se registrujete i prijavite na mejling listu dobijate titulu kupca početnika. Prve bodove ćete ostvariti već sa prvom kupovinom. Za realizovanih prvih pet kupovina ostvarujute 2% u bodovima od vrednosti porudžbine. Naravno potrebno je da se sve porudžbine realizuju i naplate. Nakon što je sistem registrovao uplatu po petoj porudžbini ili ukupnu potrošenu sumu od 20.000,00 dinara stičete titulu bronzanog kupca.

Bronzani kupac:

Igra počinje! Realizacijom 6. porudžbine ili ukupnom kupovinom u vrednosti od 20.001,00 dinar ostvarivaćete bodove u visini od 4% od realizovane kupovine koji će biti automatski dodati u Vašem nalogu. Sakupljajte bodove, jer veći broj bodova donose Vam veću uštedu u nekoj od narednih kupovina. Bodove možete iskoristiti kao popust za kupovinu preko našeg web shop-a. Nastavite sa sakupljanjem bodova i dostignite nivo srebrnog kupca gde Vas očekuje još više bodova i još mnogo toga.

Srebrni kupac:

Bravo! Vašu lojalnost nagradićemo sa dodatnim bodovima prilikom Vaše 11 porudžbine ili utrošenih 50.001,00 dinar. Kao srebrni kupac za svaku narednu kupovinu dobijate 6% u bodovima od vrednosti realizovanih porudžbina. Pored dodatnih bodova stičete pravo na kupovinu proizvoda namenjenih samo srebrnim kupcima. Vašu lojalnost nagradićemo unikatnim poklonom na koji imate pravo samo Vi. Nastavite sa poručivanjem robe, realizujte 15 – u porudžbinu i postanite zlatni kupac.

Zlatni kupac:

Svaka čast! Zlatni kupac je ujedno i naš najvredniji član kojeg nagrađujemo maksimalnim procentom u bodovima koje može ostvariti u našem sistemu bodovanja. Sa dostizanjem ovog nivoa u bodovima ostvarujete 8% od vrednosti realizovane kupovine, a za sticanje titule zlatnog kupca potrebno je da napravite 16. porudžbinu ili utrošite ukupno 80.001,00 dinara. Pored velikog broja bodova stičete pravo na kupovinu jedinstvenih proizvoda posebno odabranih za zlatne kupce. Pored toga učestvujete u posebnim akcijama koje Vam mogu doneti dodatne popuste i vredne poklone.