Ogrlice protiv buva i krpelja. | | Petbox pet shop | Sve za kućne ljubimce
Korpa
Vaša korpa je prazna.

Ogrlice protiv buva i krpelja.

Pon, 2018-03-05 09:57 - ildiko

Uskoro nam stize proleće i lepo vreme. Pored lepših uslova za šetnju,kreću i noćne more za vlasnike kuca i maca. Kako zaštiti svog ljubimca na pravi način. Daćemo vam kratak opis nekih preparata i ogrlica,kako bi što lakše našli rešenje za zaštitu. Nemojte da zaboravite da nijedan preparat nije stopostotna zaštita i da pored korišćenja istih uvek pregledajte vaše ljubimce posle šetnje.

ŠAMPONI,SPRAY I LOSIONI.
 

Parasticide spray protiv buva i krpelja. Sprej eliminiše buve i krpelje. Dejstvo deluje na buve dva meseca, na krpelje jedan mesec. Eliminiše parazite i stvara zaštitu na celom telu psa. Sprej se ne ispira kišom ili kupanjem psa. 250ml

Herbamax losion. Zaštitna barijera protiv parazita, buva i krpelja. Ostavlja prijatan miris i neguje krzno. Dugoročna zaštita. Na bazi prirodnih esencija. 200 ml

OGRLICE.


Foresto
.Antiparazitska vodootporna ogrlica bez mirisa - imidakloprid, flumetrin. Možete birati veličinu od 38 i 70 cm. 

Kiltix.Antiparazitska ogrlica - flumetrin, propoksur. Veličine su 38cm,53cm i 70 cm.


Scalibor
. Antiparazitska ogrlica - ektoparaziticid, insekticid /akaricid, piretroid, deltametrin. Veličine su 48 cm i 65 cm. Umanjiva zarazu pasa buvama tokom 4 meseca, krpeljima tokom 6 meseci i ima repelentno insekticidno dejstvo tokom 5-6 meseci.


Vitalveto
.Vitalveto su biocidni preparati koji pružaju zaštitu životinja od buva, krpelja i komaraca. Biocidni proizvodi podrazumevaju preparate koji sadrže jednu ili više aktivnih supstanci u cilju oštečenja, eliminacije ili sprečavanja štetnih organizma bez štetnih efekata na druge organizme ili sredinu. Vitalveto proizvodi su na biljnoj bazi i mogu se bezbedno koristiti u cilju preventive tokom cele godine, čime se značajno smanjuje mogućnost pojave svih neželjenih posledica kod životinja. Pružaju zaštitu životinji protiv bolesti koje prenose krpelji, buve i komarci. Vitalveto Ogrlice sadrže kao aktivnu supstancu margosu i lavandin. Ispoljavaju repelentno djstvo i zaštitni efekat ogrlica traje 3 meseca.


Dolly
.Dolly dog je efikasna zaštitna ogrlica protiv buva i krpelja koja pruža zaštitu 4 meseca. Ogrlica je vodootporna ali prilikom kupanja sa šamponom trebalo bi je skinuti pa naknadno vratiti kako ne bi gubila na efikasnosti. Ogrlica dužine 65 cm stiže Vam u zaštitnoj kesi i kutiji. Ogrlica odgovara svim psima starijim od 6 meseci i težim od 2,5 kg.